Tack från familjehemsenheten

Vårt bidrag till familjehemsenheten i Uddevalla föll i god jord. Tidigare i veckan kom detta tack:

Vi på familjehemsenheten inom socialtjänsten i Uddevalla kommun vill framföra ett stort tack för ert bidrag till möjligheten att genomföra Årets Höjdpunkt 2022 på Lysestrands Scoutgård 20-21 maj för våra familjehem.

Se klippet nedan för att höra några av kommentarerna från deltagare under dessa dagar. Responsen från alla deltagare var mycket positiv och tacksamma av att få vara med på detta arrangemang som är något historiskt inom familjehemsvården i Uddevalla kommun.

/Familjekontoret, socialtjänsten

Uddevalla kommun

 

Till förmån för Ukrainas befolkning

Tillsammans med Lions i Sverige och Norden samlar vi nu in pengar till befolkningen i Ukraina.
Via våra internationella kontakter har vi goda möjligheter att rikta våra pengar ditt dom som bäst behövs. Nu och en lång tid framöver.
Tack för ditt bidrag!
 

Tack från Barndiabetes

Under hösten samlade vi in pengar till Barndiabetesfonden. Vi fick ett tack från dem när vi vidaresände våra medel till dem.

 

Nya tider, ny medlem!

Efter ett år av möten via telefon var det så härrligt att äntligen få träffas fysikt igen. Och inte nog med det utan att en ny medlem hade värvats under pandemin och kunde komma med i klubben under sedvanliga traditioner.

T.v. Nya medlemen Deni. T.h. Hennes fadder Eva.

Gåvogranen uppmärksammas i Bohusläningen

Bohusläningen uppmärksammar vår aktivitet Gåvogranen.

Läs deras artikel här.

Tack Uddevalla för att ni är med och bidrar och tack för ett gott samarbete Gallionen, via Kent Wikmo och Lolla Lindgren, Svenska kyrkan i Uddevalla och Ica Spara Supermarket.

2021 hoppas vi att saker och ting är tillbaka till det normala.