Glasögon sommar 2020

En aktivitet som vi lyckats fortsätta med under denna annorlunda sommar är vår hantering av begagnade glasögon. Det har sorterats, tvättats och levererats glasögon till Vision for All i Linköping.

Modiga Lejon

I dag kunde vi med glädje lämna över 96 gosiga lejon till Uddevalla Sjukhus avdelning 14 (Palltativa vården) För att ges till alla modiga lejon som kommer dit. 🦁 ❤️
Jessica och Maria tackade hjärtligt för gåvan.

Hjärtstartare till Budoaliansen

För en tid sedan inträffade ett hjärtstopp i Budoalliansens lokaler där bla. Uddevalla Judoklubb har sin träning. Det ledde till att dom tog kontakt med oss. Och idag kunde vi uppmärksamma vårt bidrag till att en hjärtstartare nu finns på plats. #weserve #hjärtstartare #lokalabidrag

Summering julaktiviteter

Likt många andra Lionsklubbar runt om i landet är julen då LC Uddevalla har som mest att göra. På tre olika julmarknader säljer vi julkärvar och trots dåligt vinterväder fick vi sålt alla utom 10 av de 350 kärvar vi köpt in.

Vår Gåvogran, där vår kontakt med socialtjänsten gör att vi får in önskningar från barn i utsatta familjer, som sedan allmänheten köper åt oss, har även den varit en lyckad aktivitet i år. 96 paket och pengar till mat för fyra familjer blev det i år.

Slutligen har vi vår Trettondagskonsert för 10:e året i rad. Men ett lokalt band och artister lockar vi ca 400 personer till en konsert på Trettondagen. Under hösten säljer vi annonsplatser till programbladet hos det lokala näringslivet. 56 annonser med ett snittpris på 1 375 kr fick vi ihop i år vilket vi är mycket nöjda med. Överskottet från denna aktivitet tillfaller Lions Cancerfond Väst.