Då vi i år inte har möjlighet attsamla in julklappar till gåvogranen, fokuserar vi på insamling till våra uppskattade gåvokassar. Lions gåvokasse är tänkt att innehållagod julmat & godis till barnen.

Kontakten med familjerna går genom familjebehandlare, personliga ombud och diakonerna i Svenska kyrkan. Gåvorna kan göra stor skillnad för dessa familjer, som ofta har en svår situation av olika anledningar såsom sjukdomar och arbetslöshet. Gåvorna kommer att överlämnas Corona-säkert via kontakterna. Förra året fick drygt 100 familjer hjälp. Vi har under de senare åren fått besökav familjer, som kommit till oss i Gallionen där de berättat för sina barn om hur de själva en gång fått hjälp med kläder och leksaker via Lions. Dessa familjer kommer år efter år och erbjuder sin hjälp, några av dem har blivit Lions-vänner och vill gärna ge andra den hjälp de anser att de själva fått.

Vill du lämna ett bidrag till Lions Club Uddevalla?

Exempel på vad din gåva kan räcka till:

100 kr - julgodis
300 kr - 2 st biobiljetter
500 kr - 1/2 julmatkasse

Gåvosumman är fri för dig att välja. Lions köper julkassar till familjerna för totalt insamlat belopp. Sista dag att swisha din gåva är 22 december.

Tack för ditt bidrag & God Jul!

qr gåvogranen

Medlemsinloggning

Kom med i rörelsen

Vill du som vi att världen skall bli en bättre plats för de som har det sämre än oss?

Vi är religiöst och politiskt obundna och välkomnar alla människor oavsett kön, bakgrund eller ekonomisk ställning.

Vill du veta mer? Kontakta oss, så kan du besöka ett av våra möten, så berättar vi mer.

Läs mer om Lions och vad vi gör här»